Scurt istoric

S.C. CARTOMET S.R.L

J24/2629/94,  Baia Mare,  Luminisului 6A, Tel./Fax 0262/229322

_________________________________________________________

 Societatea comerciala CARTOMET a fost infiintata in anul 1994 organizata ca societate comerciala cu raspundere limitata, cu un capital exclusiv privat romanesc. Societatea are un  numar de peste 30 de angajati si are ca obiect de activitate productia de ambalaje din carton, cod CAEN 1721 Fabricarea hartiei si cartonului ondulat si a ambalajelor din hartie si carton.

Mentionam ca societatea are capacitatea de a produce cutii din carton de orice dimensiuni in serie mare si la standarde de calitate superioare. Cutiile pot fi imprimate. De asemenea societatea noastra produce cutii din mucava, livram sau vindem mucava pana la 1.8 mm, producem coltare si profile U.

Marfa produsa de societatea noastra ajunge la clienti precum fabrici de mobila, aeronautica, industria alimentara si industria constructiilor de masini.

In cadrul sectiei de productie scopul princinpal este de a onora prompt comenzile si realizarea acestora la cel mai inalt nivel de calitate.

Firma noastra pune pe locul intai calitatea produselor si serviciilor oferite prin satisfacerea cerintelor si asteptarilor clientilor, calitatea fiind responsabilitatea angajatilor nostrii.

Colaborarile societatii noastre cu diverse firme nationale si internationale cat si experienta acumulata din 1994 pana in prezent, da dovada de perfectiune si incredere in tot ceea ce facem pentru clientii nostri.

Graficul urmator ne prezinta evolutia economica a societatii pana in prezent.

EVOLUTIA  CIFREI  DE  AFACERI PE  4 ANI   (2010-2013)

evolutia

Din urmatorul grafic se poate observa evolutia societatii comerciale din punct de vedere al cifrei de afaceri. Societatea inregistreaza o crestere economica  incepand cu anul 2010 pana  in anul 2013. Acest grafic  este realizat cu ajutorul unor statistici care au la baza informatii economico-financiare.