background

Colțare, profile „U” și separatoare din carton presat

Utilizate la scară largă în numeroase domenii de producție de mărfuri, precum și la transportarea acestora, colțarele de carton presat au numeroase aplicații, printre care amintim:
- stabilizarea paleților cu marfă în vederea transportării acestora;
- protejarea marginilor sau a muchiilor marfurilor împotriva șocurilor mecanice sau a frecării;
- protejarea marfurilor și a ambalajelor mărfurilor prin intercalarea colțarelor între marfă/ambalaj și banda PP folosită pentru fixarea mărufurilor pe palet;
- protejarea marfurilor și a ambalajelor mărfurilor prin intercalarea colțarelor între marfă/ambalaj și chingile de legare și fixare;
Profilele în formă de „U” din carton presat sunt utilizate pentru protejarea mărfurilor (e.g. margini, muchii) în mod similar colțarelor din carton presat.
Toate dimensiunile colțarelor și a profilelor „U” (lățimea laturilor, grosime, lungime) pot fi variate în funcție de necesitățile clientului. Separatoarele din carton presat sau profilele „I”, se plasează între produse pentru a le proteja împotriva frecării. Dimensiunile acestora (lățime, grosime, lungime) pot fi de asemenea variate în funcție de necesitățile clientului. Cadre de protecție
Cadrele de protecție sunt o alternativă ecologică la protecțiile din polistiren folosite pentru ambalarea electrocasnicelor mari (frigidere, lăzi frigorifice, aragaze, cuptoare, etc). Fiind confecționate din coltare de carton presat și carton honeycomb, aceste ambalaje sunt complet reciclabile.
Cutii „heavy duty” din carton Aceste cutii reprezintă o altă inovație adusă de societatea noastră în piața ambalajelor din Romania. Fiind complet reciclabile, și cu greutate redusă, aceste cutii pot să ajungă până la lungimi de 13 m și pot susține greutăți de sute de kg. Cutiile „heavy duty” sunt ideale pentru ambalarea și transportarea produselor lungi.

Colțare si ambalaje din carton presat

Lăzi din carton presat

pot ajunge pana la 12 m lungime, folosite pentru ambalarea profilelor metalice si a pieselor cu greutati ridate (inclusiv piese de avion)

service

Colțare rigide din carton

Ideale pentu ambalarea palețiilor, latimile laturilor de la 35x35 pana la 100x100, grosimi si lungimi personalizabile.

service

Profile tip „u”

service

Profile tip „I”

Folosite atat ca separatoare cat si pentru cresterea ambalajelor traditionale.

service

Cadre din coltare rigide:

Ideale pentru ambalarea elecrocasnicelor.

service